top of page

FARMASİ GÜNCEL ÜYELİK KOŞULLARI 2022-2023

Updated: Aug 27, 2022

Kişisel bakım ve kozmetik ürünleri şirketi Farmasi yeni üye olanlar Farmasi üyelik sayesinde %40’a kadar indirim sağlamaktadır. Kullanmak istediğiniz ürünleri indirimli alarak sizde bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Eğer farmasi üyelik şartları neler ve nasıl üye olunur merak ediyorsanız detayları aşağıda bilginize sunuyoruz.




FARMASİ ÜYELİK ŞARTLARI


Farmasi Üyelik Şartları Nelerdir?

Farmasi’ye Nasıl Üye Olunur?

Farmasi Üyelik Avantajları Nelerdir?

Farmasi Teşvik Hediyeleri?

Farmasi Üyelik Ücreti Var mı?

Farmasi Üyelik PaketiFarmasi Üyesi Satış Yapmak Zorunda mı?

Farmasi Üyeliği Ücretli mi?Farmasi Üyeleri Ne Kadar Kazanıyor?

Farmasi Üye İndirimi Ne Kadar?

Farmasi Neden T.C İstiyor?

Farmasi Üye Nasıl Bulunur?

Farmasi’ye Müşteri Olarak Kayıt Olduğumda Kargo Ücreti Var mı?

Farmasi Üye Olmadan Siparişte Kapıda Ödeme Var mı?

Farmasi Üye Olmadan Sipariş Vermek


Farmasi Üyelik Şartları Nelerdir?


Farmasi üyelik için 18 yaşında olmanız,

T.C vatandaşı olmanız ve sponsor kodunuzun (0090821) olması yeterlidir.

Başka herhangi bir üyelik ücreti ve zorunlu şartı bulunmamaktadır.

Dilediğiniz zaman bilgi destek sayfasına yazarak üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.


Bu 3 şartı karşılıyorsanız siz de Farmasi üyelik sayesinde ürünleri indirimli olarak alabilir ve ekip kurarak kazanç sağlayabilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz, biz sizinle çalışmak için oldukça sabırsızlanıyoruz.



Farmasi’ye Nasıl Üye Olunur?


Farmasi’ye üye olabilmek için mutlaka bir sponsora ihtiyacınız bulunmakta. Henüz bir sponsorunuz yok ise Altın Direktörümüzün ekibinde yer almak için bu kodu kullanabilirsiniz: 0090821. Bir sponsor koduna sahip olduktan sonra yapmanız gerekenleri sizler için listeledik.


Sponsor Kodu ile üyelik adımları:


Farmasi Girişimci Ol sayfasına gidilir.Girişimci butonu seçilir.

Açılan sayfada Ad, Soyad, TC ve Telefon gibi kişisel bilgiler eklenir. Aydınlatma Metni ve Girişimci Sözleşmesi kutucukları işaretlenir. Zorunlu bilgiler eksiksiz doldurulduktan sonra Kaydet butonuna basılır.


Sponsorunuzdan sizi üye yapmasını isteyebilirsiniz


Üye olmak istediğiniz sponsor tüm bu işlemleri sizin yerinize hızlıca gerçekleştirebilir. Sponsorunuza üyelik için gerekli olan zorunlu bilgileri (Ad, Soyad, TC, Telefon, Adres ve Doğum Tarihi) ilettikten sonra üyelik işlemlerinizi tamamlayacaktır.


Tüm bu işlemler başarıyla gerçekleştiğinde belirtmiş olduğunuz cep telefon numarasına SMS ile Farmasi giriş bilgileriniz ulaşacaktır. TC ve şifreniz ile Farmasi kişisel sayfanıza giriş yaparak sipariş vermeye ya da ekip kurmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Farmasi’nin sadece yeni üyelere özel başlangıç paketlerinden birini alma hakkınızda bulunmaktadır.


Farmasi Üyelik Avantajları Nelerdir?


Farmasi’ye üye olduğunuzda kozmetik ve Mr Wipes (Temizlik) ürünlerini katalog fiyatından %30, Dr. Cevdet Tuna ve Nutriplus (Takviye Edici Gıdalar) ürünlerini %40 daha avantajlı alabilirsiniz.



Farmasi Üyelik Hoşgeldin Hediyeleri



Üyeliğinizin ilk 3 ayında her ay 250 TL Puan sipariş vererek her ay yeni bir hediye kazanırsınız. Bu hediyeler dönem dönem değişir. Güncel hediyeler aşağıdaki gibidir.


1.AY HEDİYELERİ

1 adet 1 adet BB krem 02 Light To Medium 25 ML, 1 adet Kiraz Çiçeği & Shea Yağı El Kremi 30 ML ve Keratin & Biotin Saç Maskesi 30 ML hoş geldin birinci ay hediyesi olarak sepetinize otomatik eklenir.




2.AY HEDİYELERİ

Üyeliğinizin ikinci ayında 250 TL Puan sipariş vererek 1 adet Sarımsaklı Şampuan 500 ml, 1 adet DR. Cevdet Tuna At Kestanesi Masaj Jeli 125 ml ve Aloevera ve Misvaklı Beyazlatıcı Diş Macunu 112 gr hoş geldin ikinci ay hediyesi otomatik olarak sepetinize eklenir.





3.AY HEDİYELERİ

Üyeliğinizin üçüncü ayında 250 TL Puan sipariş vererek 1 adet Reina 65 ML EDP Kadın Parfüm hoş geldin üçüncü ay hediyesi otomatik olarak sepetinize eklenir.




Hediyeleri alabilmek için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. 250 TL Puana ulaşıldığında sistem otomatik olarak sepetinize ürün yada ürünleri ekleyecektir. 250 TL Puan alışveriş; geçerli ay içinde tek seferde de verilebilir, parça parça da verilebilir.

Farmasi Teşvik Hediyeleri

Farmasi’ye yeni üye olanlar hoş geldin hediyelerinden yararlanabildiği gibi aynı zamanda teşvik hediyelerinden de yararlanabiliyor.

Teşvik hediyelerinin puanları ve hediyenin kendisi her ay değişiklik göstermektedir. Mevcut ay için 400 Puan ve 800 Puan alışverişe hediyeler verilmektedir. Bu hediyeleri alabilmek için sepet sonrası açılan sayfadan hediyeleri seçmek gerekmektedir. Seçilmediği taktirde ay sonuna kadar seçilebilir. Her ay sonunda sayfanızda bulunan puanlar yenilenmektedir.






Farmasi Üyelik Ücreti Var mı?

Farmasi’de üyelik ücreti, sistem destek bedeli, hizmet bedeli yada bu isimlere benzer hiç bir ücret alınmamaktadır. Başka firmalar ile Farmasi karşılaştırılamayacak kadar farklar bulunmaktadır. Farmasi üyelerinin 1 kuruşlarını bile boşa harcamamalarını sağlamaktadır.

Farmasi ile sizde para kazanmaya hazır mısınız? Öyleyse Farmasi’de Para Nasıl Kazanılır başlıklı konumuzu inceleyebilirsiniz.


Farmasi Üyelik Paketi

Farmasi yeni danışman üyelik paketinden sadece yeni üyeler faydalanmaktadır. Sepetinize herhangi bir ürün eklediğinizde ve sepete gittiğinizde en üstte 3 çeşit paket görseli belirecektir, 1. paket kişisel bakım paketidir, 8 adet ürün vardır, 2.paket yeni danışman renkli kozmetik paketidir, 8 adet ürün vardır ve diğer paket ise Temizlik Başlangıç Setidir, 7 adet ürün vardır. ürün vardır. Paketleri seçmek zorunda değilsiniz, bu size özgü bir seçenektir.


Farmasi Üyesi Satış Yapmak Zorunda mı?

Farmasi’de zorunlu olan hiçbir şey yoktur. Satış yapıp yapmamak tamamen kullanıcının kendi tercihidir. İster satış yapıp kazanç elde edebilir isterse de sadece kendi kişisel ihtiyaçları için üyelik sistemini kullanabilir.


Farmasi Üyeliği Ücretli mi?

Hayır. Aylık ya da yıllık herhangi bir üyelik ücreti söz konusu değildir.


Farmasi Üyeleri Ne Kadar Kazanıyor?

Bu tamamen üyenin ekip cirosuna bağlı olarak değişkenlik gösteren bir durumdur. X kişisi 20.000 TL ekip cirosu ile 4200 TL kazanabiliyorken Y kişisi 200.000 TL ile 42.000 TL kazanabilir. Günümüzde ise Farmasi Türkiye birincisinin ortalama aylık kazancı 350.000 TL civarındadır.


Farmasi Üye İndirimi Ne Kadar?

Farmasi markası olan MR. Wipes ve Kozmetik ürünleri %30 indirimlidir. DR. Cevdet Tuna amblemli ürünler ve bir diğer Farmasi markası olan Nutriplus ürünleri %40 indirimlidir. Bu indirimler tamamen üyelere özel olup, sadece üyeler bu fiyatlardan yararlanabilmektedir.


Farmasi Neden T.C İstiyor?

Farmasi üyelik esnasında istenen T.C kimlik numarası sizleri korkutmasın. Sipariş işlemleriniz esnasında TCKN bölümününü doldurulması zorunlu olup, 29/08/2006 tarihli, 26274 sayılı Resmi Gazete’de tebliğ edildiği üzere 1/1/2007 tarihinden itibaren gerçek kişilere kesilen faturalarda T.C. Kimlik Numarası yazma zorunluluğu getirilmiştir. Trendyol, N11, GittiGidiyor, HepsiBurada ve daha nice E-Ticaret sitelerinde olduğu gibi Farmasi’de bu kurala uymaktadır.


Farmasi Üye Nasıl Bulunur?

Farmasi’de üye bulabilmek için geniş bir çevrenizin olması önem arz etmektedir. Çevrenizde bu işi severek yapabilecek kişilere Farmasi’yi en iyi şekilde anlatarak, onların da bu sektörde para kazanmasına vesile olabilir ve ekip cironuzu yükseltme şansı elde edebilirsiniz.


Farmasi’ye Müşteri Olarak Kayıt Olduğumda Kargo Ücreti Var mı?

Farmasi’ye üye olmadan sipariş verilmesi durumunda sepet tutarınızın 150 TL puan olması yeterlidir. 150 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti yoktur. 150 TL’nin altında kalması durumunda diğer Farmasi girişimcilerinde, üyelerinde uygulandığı gibi ”Kargo Sıfırlama Ürünü” eklenir. Farmasi kargo sıfırlama ürünü yazımızı buradan inceleyebilirsiniz.


Farmasi Üye Olmadan Siparişte Kapıda Ödeme Var mı?

Farmasi’ye üye olmadan müşteri olarak kaydolduğunuzda maalesef kapıda ödeme seçeneğini kullanamıyorsunuz. Bu kapıda ödeme seçeneği sadece Farmasi üyelerine tanımlanmış bir özelliktir. Kapıda ödeme yapılamamaktadır. Sadece alışveriş esnasında kart ile ödeme vardır. Kredi kartı, banka kartı vb. olması yeterlidir.


Farmasi Üye Olmadan Sipariş Vermek


Farmasi’ye üye olmadan daha önceleri sipariş vermek mümkün değildi. Yakın zamanda yapılan güncelleme ve iyileştirmeler sonucu artık bu mümkün.Farmasi’ye üye olmadan ürün almak isteyenlere özel link hazırlandı ve bu Farmasi’ye üye-kayıt olmadan ürün sipariş vermek isteyenler bu linke tıklayarak karşılarına çıkan formu doldurduklarında Farmasi üye üye olmadan sipariş vermeleri mümkün hale gelmiştir.Her Farmasi üyesinin kendine ait linki bulunmaktadır. Bu linki Farmasi’ye üye-kayıt olmadan sipariş vermek isteyen kişiye göndermeleri yeterli olacaktır.Farmasi’ye ”Müşteri” adı altında kayıt olmak isteyenlerin uğraşmak istememesi durumunda Farmasi girişimcisi yani üyesi bu bilgileri kendisi doldurarak karşıdaki kişiyi kaydetmesi mümkündür.







93 views0 comments
bottom of page